Sök Meny
Såld

Nässjö - Hälleved / Hälleved 1

Charm och funktion i kombination!

Välkommen till Hälleved straxt utanför Stensjön med allt vad skog, natur och friluftsliv har att erbjuda. Ni som söker ett lugnt och avskilt boende för rekreation och återhämtning från vardagens stress hittar här platsen. Med hela 190 kvm boarea fördelade på två plan, ges utrymmen för den stora familjen med tre till fyra sovrum. Dessutom en väl tilltagen och praktisk källare med utomordentliga biutrymmen. Här har varsam renovering utförts med genomgående smakfulla ytskikt i stil och hänsyn till byggnadens exteriör och interiör. Bekväm och komfortabel uppvärmningskälla från ytjordvärme. Möjligheten finns även att tända en värmande brasa i den öppna spisen på övre plan för de riktigt kalla och råa dagarna. Stort inbjudande vardagsrum med väl tilltagna sällskapsytor och ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Med två dubbla öppningsbara altandörrar ut till stort altandäck ges ytterligare en dimension med många sköna och avkopplande stunder i den ljumma kvällssolen. Två stora praktiska och lättillgängliga balkonger på övre plan för många användningsområden. Hjärtat slår extra för det förnämliga köket med dess lantliga stil i modern tappning och funktionalitet. Här hittar ni helt enkelt ett trivsamt boende, något utöver det vanliga med väl tilltagna ytor.

Sponsrade länkar
Nässjö / Hälleved
Hälleved 1
Slutpris: 2 550 000 kr
Boarea/biarea: 170/100 kvm
Driftkostnad: 31 502 kr/år
Tomtarea: 4 000 kvm
Rum: 7 rum (3-4 sovrum)
Såld: 2017-01-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Jönköping / Nässjö / Hälleved