Hälleved 1

Hälleved 1

Slutpris

2 550 000 kr


Hälleved— Nässjö

Hälleved 1


Slutpris
2 550 000 kr

Hälleved— Nässjö

Charm och funktion i kombination!

Välkommen till Hälleved straxt utanför Stensjön med allt vad skog, natur och friluftsliv har att erbjuda. Ni som söker ett lugnt och avskilt boende för rekreation och återhämtning från vardagens stress hittar här platsen. Med hela 190 kvm boarea fördelade på två plan, ges utrymmen för den stora familjen med tre till fyra sovrum. Dessutom en väl tilltagen och praktisk källare med utomordentliga biutrymmen. Här har varsam renovering utförts med genomgående smakfulla ytskikt i stil och hänsyn till byggnadens exteriör och interiör. Bekväm och komfortabel uppvärmningskälla från ytjordvärme. Möjligheten finns även att tända en värmande brasa i den öppna spisen på övre plan för de riktigt kalla och råa dagarna. Stort inbjudande vardagsrum med väl tilltagna sällskapsytor och ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Med två dubbla öppningsbara altandörrar ut till stort altandäck ges ytterligare en dimension med många sköna och avkopplande stunder i den ljumma kvällssolen. Två stora praktiska och lättillgängliga balkonger på övre plan för många användningsområden. Hjärtat slår extra för det förnämliga köket med dess lantliga stil i modern tappning och funktionalitet. Här hittar ni helt enkelt ett trivsamt boende, något utöver det vanliga med väl tilltagna ytor.


Boarea/biarea
170/100 kvm
Driftkostnad
31 502 kr/år
Tomtarea
4 000 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-01-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.