Hjortronstigen 14

Hjortronstigen 14

Slutpris

2 300 000 kr


Hultet— Nässjö

Hjortronstigen 14


Slutpris
2 300 000 kr

Hultet— Nässjö

Med tilltalande exteriör och valmat tak i attraktiva kvarter kan det här bli villan för den stora familjen. Här erbjuds rejäla ytor med hela 128 kvm boarea på entréplan och ytterligare stora biytor av inredd källare, inglasat uterum och inrett vindsloft. Totalt inredda rum med källare uppnås till hela 9 rum och kök. Som extra facilitet har dessutom ett inglasat uterum skapats för många trivsamma tillfällen. Dessutom finns ett inrett vindsloft som kan nyttjas som extra sovloft eller ateljé. Flertalet förbättringar och underhåll har skett under åren med bland annat nytt kök från 2015, tillbyggnad av inglasat uterum 2007-2008, byte av yttertak 2011 och badrum 2006. Den mysiga och ombonade gillestugan måste nämnas med härliga sällskapsytor, tillsammans med värmande braskassett i blickfånget. Som kompletterande värmekälla finns dessutom en strategisk placerad braskamin från 2012 i det öppna vardagsrummet på entréplan. Med en välutvecklad trädgård med rena grönytor, fint inramat av vackra sten- och plattsättningar samt trädgårdsväxter får man en trivsam variation . På trädgården finns också en inbyggd vedeldad badtunna att tillgå med snickerier runt för bra tillgänglighet. Övriga byggnader finns av ett friliggande garage med en parkeringsplats. Välkommen på visning!


Boarea/biarea
128/116 kvm
Driftkostnad
47 808 kr/år
Tomtarea
807 kvm
Rum
6 rum (4-6 sovrum)
Såld
2018-08-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.