Kaprifolvägen 15

Kaprifolvägen 15

Slutpris

630 000 kr


Gisshult— Nässjö

Kaprifolvägen 15


Slutpris
630 000 kr

Gisshult— Nässjö

Första parkett till Gisshultasjön!

Drömmen för er som söker fritidsboende belägen på en tomt (arrende) på nedersta raden närmast Gisshultasjön, är det här bli en riktig pärla. Kommunalt avlopp och med indragen el blir förutsättningarna betydande. Enskilt vintervatten från grävd brunn (vattenprov finns för att säkerställa tjänligheten).

Hemtrevligt fritidshuset med sina 55 kvm boarea får det plats med tre rum och kök varav två sovrum. Utöver de plana gräsytorna som är perfekta för lek och spel finns även en inglasad altan. Här njuter man av den underbara kvällssolen med dess solnedgångar På fastigheten står en mindre byggnad med WC rum, duschrum, gäststuga samt förrådsbodar för bra förvaring.

Möjlighet att lägga egen brygga hänvisas till markägare som skall tillfrågas. Fiske i sjön sker mot fiskekort. Dessutom är man nära Gisshultabadet med bl.a. badbrygga, lekplats och grillplats. Ett ypperligt tillfälle för dig som vill ha en oas med bekvämt avstånd till Nässjö, Eksjö och Jönköping. Varmt välkomna på visning!


Boarea
55 kvm
Arrende
13 000 kr/år
Driftkostnad
58 592 kr/år
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-05-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.