Lingonstigen 39 / Hultet / Nässjö

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea/biarea
99/99 kvm
Driftkostnad
33 795 kr/år
Tomtarea
797 kvm
Rum
6 rum (0 sovrum)
Byggnadstyp
1-plansvilla med källare
Såld
2015-03-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Lingonstigen såldes av oss 2015-03-09. Se alla våra försäljningar i Nässjö samt även på Lingonstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hultet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerat Myresjöhus i ett lugnt och barnvänligt område i Hultet nära till natur, skola och dagis. Då snötillgången tillåter finns skidspår med förbindelse till Lövhults motionsanläggning. Huset har ett ljust och trevligt kök med separat matplats som binder ihop vardagsrum och skapar en öppen planlösning. På entréplan finns tre sovrum med närhet till det moderna badrummet. I källarplanet möter Ni en öppen, trevlig gillestuga med braskamin som värmer härligt i vinterkylan. Från gillestugan nås sedan den stora tvättstugan och i dess anslutning det eleganta rummet för dusch och bastu. Huset har dessutom under senare år fått indragen fiber samt 3-glasfönster och omdränerad grund för bättre energiprestanda och komfort. En härlig trädgårdstomt med fruktträd och trädgårdsgång med sjösten.
Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.