Storgatan 76 / Nässjö

Möjligheternas boende med tillgång av flertalet faciliteter!

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea/biarea
164/82 kvm
Driftkostnad
39 834 kr/år
Tomtarea
1 106 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-10-11
Bostaden är såld!

Denna villa på storgatan såldes av oss 2019-10-11. Se alla våra försäljningar i Nässjö samt även på storgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av storgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu kommer tillfälle av en tvåfamiljsvilla fördelat på två plan med källare samt stort golvat vindsutrymme för utmärkt förvaring. På vinden erbjuds dessutom ett uppvärmt vindsrum. Flera boendemöjligheter möjliggörs här, exempelvis för den stora familjen eller som ett generationsboende. Uthyrning kan också vara ett möjligt alternativ med mindre ändringar till två helt separerade lägenheter. Kök finns redan idag på de båda våningsplanen. Uppvärmning sker idag från komfortabel och effektiv bergvärmeanläggning av en helt ny bergvärmepump som installerats och kommit på plats i augusti-2019. Övriga tillgångar är den inglasade altanen med helt rätt placering i österläge som nås lättillgängligt från kök på entréplanet. Tillbyggnad av entrédel och balkong är en ytterligare tillgång som tillförts boningshuset. Den som har behov av bra förvaringsutrymmen erbjuds en stor källare samt hela fem garage på fastigheten. För den bilintresserade av mekande eller som ren bilentusiast med bilsamling kan det här vara ett bra alternativ. Dessutom med en välutvecklad trädgård av rena grönytor, inslag av fruktträd och trädgårdsväxter samt med trivsam utebelysning blir fastigheten komplett. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.