Järnbruksvägen 3 / Pauliström / Vetlanda

Villa med pool i Pauliström!

Slutpris
700 000 kr
Boarea/biarea
92/92 kvm
Driftkostnad
31 667 kr/år
Tomtarea
1 206 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-17
Bostaden är såld!

Denna villa på järnbruksvägen såldes av oss 2019-06-17. Se alla våra försäljningar i Pauliström samt även på järnbruksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Pauliström är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig villa med härligt insynsskyddat poolområde med altan och murad grill. En oas där man verkligen kan njuta av sommaren på de olika uteplatserna och starta dagen med ett dopp. Hela tomten är inhägnad av staket och på framsidan en maffig björk som ger skugga. Fina 3-glasfönster och bra driftskostnader med pelletspanna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.