Klämmestorpsvägen 8

Klämmestorpsvägen 8

Slutpris

780 000 kr


Broholm— Sandhem— Mullsjö

Klämmestorpsvägen 8


Slutpris
780 000 kr

Broholm— Sandhem— Mullsjö

Fritidshus med högt & fint läge i Broholm!

Med en stundande sommar är kanske längtan stark att få åka bort, då är det inte antal mil som räknas utan ett miljöombyte i kombination med bad & båtliv som lockar.

Nu finns chansen att förvärva en egen stuga och förverkliga drömmen om "hemester". Välkommen till populära Broholm och Klämmestorpsvägen 8, en stuga på höjden med utsikt över Björsjön och med flertalet sängplatser. Via den delvis inglasade verandan som också utgör en trevlig matplats nås stugans entré, vardagsrum och kök i öppen planlösning där även eldningsbar öppen spis finns placerad. Ljust arbetskök från Vedum med ny kyl/frys 2019, två sovrum varav ett med våningssäng och utgång till trädgård samt fräsch toalett/dusch. På tomten finns även en fin gäststuga med indragen el, perfekt för övernattningsgäster. Invid finns f d lekstuga/redskapsbod båda belägna med ett än högre läge på tomten. Vid trappen upp till gäststugan plockar man frukostbären till gröten då det här växer både lingon & blåbär.
På denna plats kan ni njuta av sommaren med bad- och fiskemöjligheter endast 200 m från stugan, det finns även enklare båtplats en kort promenad bort. I området finns mycket att upptäcka, trivsamma och välbesökta Kyrkekvarn med kanotuthyrning samt turridning. Endast 10 minuter bort kan ni njuta av en gofika på anrika Landhs konditori i Mullsjö.

I Mullsjö samhälle finns tågkommunikationer, livsmedelsaffär, vårdcentral m.m. Närliggande Sandhem har också livsmedelsaffär och pizzeria.
Ett perfekt fritidsboende mellan Falköping och Jönköping.

Denna lilla pärla står redo för ett snabbt övertagande. Så åk inte långt utan kort och kom på visning!


Boarea
40 kvm
Driftkostnad
13 991 kr/år
Tomtarea
752 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-06-25

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på klämmestorpsvägen såldes av oss 2020-06-25. Se alla våra försäljningar i Sandhem samt även på klämmestorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.