Ålaryd Östergård 3

Ålaryd Östergård 3

Slutpris

1 900 000 kr


Skillingaryd— Vaggeryd

Ålaryd Östergård 3


Slutpris
1 900 000 kr

Skillingaryd— Vaggeryd

Charmig villa på landsbygden i Ålaryd Östergård, Skillingaryd

Välkommen till denna underbara villa på landsbygden, belägen i Ålaryd Östergård, Skillingaryd. Denna 156 kvm stora bostad passar utmärkt för den som uppskattar naturen och livet på landet. Även 9 535 kvm meter mark att utnyttja.

När du kliver in i villan möts du av en härlig och inbjudande atmosfär. Här finner du en praktisk och bra planlösning, perfekt för en bekväm livsstil. Det lantliga köket är utrustat med moderna apparater och har gott om utrymme för matlagning och samvaro med familj och vänner.

Huset har totalt fyra sovrum, alla rymliga och ljusa. Även ett uthus/förråd som är isolerat. Även solceller på taket gör att man kan bo miljövänligt då det är väldigt energisnålt hus.

En av villans stora attraktioner är den stora trädgården med möjlighet till odling. Här kan du plantera grönsaker, örter och blommor efter eget behag. Finns även en stor jordkällare för förvaring av det som odlats.

Denna villa har det perfekta läget för den som önskar bo på landet.På bara en kort bilresa når du Skillingaryd centrum med mataffärer, skolor och andra nödvändigheter.

Vi bjuder nu in dig till att besöka denna fantastiska villa på landsbygden i Ålaryd.

Åk gärna förbi och titta, är det så att ni behöver en värdering på nuvarande boende går det bra att kontakta oss på Mäklarhuset.

Varmt välkomna på ev ert nya boende.


Boarea/biarea
156/30 kvm
Driftkostnad
9 479 kr/år
Tomtarea
9 535 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-07-17

Mäklarhuset Vaggeryd

Denna villa på Ålaryd Östergård såldes av oss 2024-07-17. Se alla våra försäljningar i Skillingaryd samt även på Ålaryd Östergård.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.