Basseberg Lilla 1

Basseberg Lilla 1

Slutpris

2 000 000 kr


Skillingaryd— Vaggeryd

Basseberg Lilla 1


Slutpris
2 000 000 kr

Skillingaryd— Vaggeryd

Bo på landet.

Letar du efter att bo på landet i ett rött hus med vita knutar. Ett hus på 159 kvm med 7 rum och kök. Här kanske är ditt nästa boende? Mycket mark på nästan 90 000 kvm. Med beteshagar åker mark och lite skog. Möjlighet att ha hästar eller får. Ett hus med en känsla av gamla tider . Timmerstockar i väggar och även stockar i taket.
Man bor utan någon granne inpå knuten men det finns hus i närheten. När man kliver upp på verandan och öppnar dörren möts man av en fin hall med timrade väggar, en hall där det finns plats för att hänga av sig ytterkläderna, trappan upp till andra plan. Till vänster ligger ett stort vardagsrum , där brinner det i järnkaminen och ger en go värme, timmerstockar i tak och väggar gör en känsla av att detta hus har ståt här länge. Köket har en modern känsla med ett kök med vita släta luckor, en järnspis från Husqvarna bredvid en elektrisk spis. En bra plats för köks möblerna. Även en farstu som leder till baksidan, och en toalett.
Till höger , från hallen ,ligger ett matsals rum som är nymålat och nytt laminatgolv, plats för ett stort matsals möblemang, intill ligger ett kontor/sovrum.
På andra plan påminns man av åldern med plankgolv och timmerväggarna, här finns ett stort badrum som fungerar även som tvättrum, en dusch hörna , dubbel handfat och en wc. Ett stort sovrum åt ett håll och det andra finns det två sovrum till med en gemensam hall.
Huset är besiktigat och energi deklarerat.

Förbered dig/er gärna genom att:

- Åka förbi objektet och området, bekanta dig och läsa på om objektet.

- Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av er bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Varmt välkomna på ert ev. nästa boende.


Boarea/biarea
159/6 kvm
Driftkostnad
16 925 kr/år
Tomtarea
8.7540 ha
Rum
7 rum (4 sovrum)
Fastigh.bet
VAGGERYD BASSEBERG 2:18
Såld
2023-06-09

Mäklarhuset Vaggeryd

Denna gård på Basseberg Lilla såldes av oss 2023-06-09. Se alla våra försäljningar i Skillingaryd samt även på Basseberg Lilla.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.