Fabriksgatan 5G

Fabriksgatan 5G

Slutpris

2 320 000 kr


Skillingaryd— Vaggeryd

Fabriksgatan 5G


Slutpris
2 320 000 kr

Skillingaryd— Vaggeryd

Välskött radhus med attraktivt läge.

Välkomna till ett välskött radhus med sista delen i radhuslängan.
En bra planlösning fördelat i två plan som präglar radhuset till ett trivsamt boende. Entréplan erbjuder de sociala ytorna med ett stort vardagsrum med utgång till uteplatsen med trädäck placerat i västerläge. Här finns plats för både grillning, lek och umgänge.
Stilrent kök ifrån Ikea med gott om förvaringsmöjligheter och bra plats intill fönstret för matbord och stolar. Intill köket ligger ett fräscht tvättrum. I hallen är det en gäst-wc belägen.
Andra plan erbjuder två sovrum, som enkelt går att få tre sovrum, ett fräscht helkaklat duschrum med inbyggt handfat samt högskåp med en utdragbar funktion, mycket praktiskt. Badrumsinredningen är ifrån Ifö.
Bostaden har bra med förvaring. Det finns både i förrådsrummet på andra plan samt ett förråd intill uteplatsen som har plats för cyklar, redskap mm.

I hyran ingår en del i garagelängan, samt en gemensam innergård med lekplats.

Bostaden ligger centralt och familjevänligt med gångavstånd till all tänkbar service och handel, samt förskola och skola.
Här bor man även med gångavstånd till god kommunikation som erbjuder både buss och tåg. Cirka 20 minuter ifrån Jönköping och 25 minuter ifrån Värnamo.
Varmt välkomna på visning!


Boarea
105 kvm
Driftkostnad
19 793 kr/år
Tomtarea
128 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-07-06

Mäklarhuset Vaggeryd

Denna villa på Fabriksgatan såldes av oss 2022-07-06. Se alla våra försäljningar i Skillingaryd samt även på Fabriksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.