Källgatan 13 / Taberg / Jönköping

Slutpris
765 000 kr
Boarea
57 kvm
Avgift
3 300 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-07-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Källgatan såldes av oss 2018-07-16. Se alla våra försäljningar i Taberg samt även på Källgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Taberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Taberg! En mindre, familjär bostadsrättsförening med två boningshus och nio lägenheter. Bostadsrätten har 57 kvm boarea fördelat på två rum och kök . Lägenheten har placeringen på andra våningen högt beläget med storslagen utsikt via fönster i flera väderstreck. På den egna balkongen i sydost kan man få en stunds avkoppling som ligger med placeringen mot föreningens innergård. Med bostadsrätten medföljer dessutom en parkeringsplats med eluttag som ingår i månadsavgiften. Övriga faciliteter är gemensam tvättstuga i samma hus lätt tillgänglig med två tvättmaskiner och en torktumlare samt separat torkrum. Här finns också ett källarutrymme för den egna cykeln och barnvagnen. Från komfortabel bergvärme sköts uppvärmningen på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt. Stambyte genomförde föreningen år 2008 och i samband renoverades också samtliga badrum. Under år 2010 utförde föreningen ett stort underhållsarbete av sina fastigheter med omdränering, nya vatten- och avloppsledningar ut till kommunens ledningsnät. byte till nya fönster och dörrar samt renovering av föreningens tvättstuga.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration