Fredsgatan 5

Fredsgatan 5

Slutpris

1 740 000 kr


Vaggeryd

Fredsgatan 5


Slutpris
1 740 000 kr

Vaggeryd

Trevligt hus med bra läge.

Välkomna till Fredsgatan 5 i Vaggeryd. Ett tegelhus som byggdes 1954, endast en ägare . Ett 1 1/2 palsvilla med källare och ett dubbelgarage, garaget byggdes till 1985. Ett bra hus som även har en stort uterum på baksidan. Stor trädgård där det går enkelt att odla. Huset har ett ljust och fint vardagsrum ,köket är ett bra kök med plats för köksmöbler intill fönstret , mycket förvaringsmöjligheter, ett sovrum/kontor ligger intill. Andra plan har tre bra sovrum och ett badrum. Källaren har mycket förvaringsmöjligheter med förråd, matkällare , pannrum och ett tvättrum.

Huset ligger på ett trevligt område med närhet till Hjortsjöån som leder ut till Hjortsjön som går att bada, paddla eller ro i, även närhet till Jönköpingsvägen som leder till E4:an åt söder och norr.

Närhet till Vaggeryd centrum och dess utbud, såsom butik, dagligvaruhandel, apotek och bibliotek mm. Nära till förskolor, skolor fritidsaktiviteter och stationen.
Behagligt pendlingsavstånd till både Jönköping och Värnamo på ca 20, resp. 25 minuter samt väldigt god kommunikation då det finns en snabbuss som går varje 30:e minut till respektive stad.

Huset är besiktigat och energideklarerat.

Varmt välkomna till ev ert nästa boende.


Boarea/biarea
91/63 kvm
Driftkostnad
29 920 kr/år
Tomtarea
1 080 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-08-20

Mäklarhuset Vaggeryd

Denna villa på Fredsgatan såldes av oss 2021-08-20. Se alla våra försäljningar i Vaggeryd samt även på Fredsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.