Kråkegårdsvägen 10

Kråkegårdsvägen 10

Slutpris

2 330 000 kr


Kråkegården— Vetlanda

Kråkegårdsvägen 10


Slutpris
2 330 000 kr

Kråkegården— Vetlanda

Rymlig 1-plansvilla i vinkel på lugnt läge i barnvänligt område. SBR-Besiktigad!

Nu erbjuds en fin enplansvilla i vinkel på hela 165 kvadratmeter i barnvänliga Bäckseda. Här bor man på en lugn gata med närhet till bland annat skola, förskola, Kyrkvikens Badplats, Östanåbadet, golfbana och härliga friluftsområden. I fastigheten finns ett mycket fint badrum som renoverades av fackman 2019, öppen spis med Keddy-insats, rymligt kök, vardagsrum med utgång till altan på baksidan, möblerbar veranda på framsidan, fyra sovrum, WC/dusch samt en praktisk tvättstuga. Flera större renoveringar är utförda såsom exempelvis yttertaket som är omlagt 2015 med ny underlagspapp, läkt, betongpannor och plåtbeslag. Fasadpanel och vindskivor utbytt på stora delar av huset.
På baksidan finns gott om gräsyta för utomhusaktiviteter, goda odlingsmöjligheter samt en härlig altan i vinkel med sol stora delar av dagen. Bra garage med portautomatik och förråd samt rymlig stenlagd uppfart.
Tomt gränsande mot vackert grönområde.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
165/39 kvm
Driftkostnad
30 752 kr/år
Tomtarea
1 011 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-03-02

Mäklarhuset Vetlanda

Denna villa på Kråkegårdsvägen såldes av oss 2020-03-02. Se alla våra försäljningar i Vetlanda samt även på Kråkegårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.