Ladugårdsvägen 4

Ladugårdsvägen 4

Slutpris

2 900 000 kr


Kråkegården— Vetlanda

Ladugårdsvägen 4


Slutpris
2 900 000 kr

Kråkegården— Vetlanda

Rymlig sutterängvilla i populära Kråkegården. SBR-Besiktigad!

Välkommen till Ladugårdsvägen 4 och denna charmiga sutterängvilla i två plan med en fantastisk altan och trädgård. Fastigheten ligger på en lugn och trevlig återvändsgata, passar perfekt för barnfamiljen som vill flytta rakt in och trivas.

Entréplanet erbjuder två sovrum, ett nyare badrum (2018), tvättstuga, kontor samt ett större umgängesrum som får att nyttjas som både hobbyrum, lekrum eller gästrum

Övre plan består utav ett rymligt kök, vardagsrum i vinkel med gjutjärnskamin, två sovrum, nyare badrum (2018), allrum och balkong mot morgonsolen samt en fantastisk baksida med trädäck där du kan njuta av både eftermiddags- och kvällssol.

Fastighetens altandäck med utekök, spabad och uppvärmd pool bjuder verkligen upp till många härliga sommardagar med vänner och familj.

Här bor du med billiga driftkostnader tack vare ett bra uppvärmningssystem i form av bergvärme samt solcellsanläggning på taket som installerades 2019.
Stort och välskött garage med plats för två bilar, samt asfalterad garageuppfart.

Välkomna på visning!


Boarea/biarea
164/56 kvm
Driftkostnad
22 688 kr/år
Tomtarea
967 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2024-03-21

Mäklarhuset Vetlanda

Denna villa på Ladugårdsvägen såldes av oss 2024-03-21. Se alla våra försäljningar i Vetlanda samt även på Ladugårdsvägen.

Boka värdering

Filip Ekman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.