Östanå Sommarvägen 12

Östanå Sommarvägen 12


Östanå— Vetlanda

Östanå Sommarvägen 12Östanå— Vetlanda

Trevligt åretruntboende ett stenkast från Östanåbadet.

Välkommen till Östanå Sommarvägen 12 och detta trevliga och fräscha boende på ett bra läge ett stenkast från Östanåbadet. Huset har renoverats och byggts till under 2012 med både kök och badrum. Fastigheten består utav tre rum och kök, varav två sovrum med möjlighet till ytterligare gästrum på vinden. Rymligt vardagsrum med en fin kamin som ger härlig värme samt ett stort inglasat uterum på husets baksida.

Huset lämpar sig för såväl fritids- som permanentboende och varför inte bo granne med sjön och allt Östanå har att erbjuda istället för en lägenhet i stan?

Bostaden ligger trevligt beläget i Östanå på en lugn plats med 100 meter ifrån badplats och småbåtshamn, och till Vetlanda Golfklubb är det inte mycket mer än 500 meter. I området finns också frisbeegolf, motionsspår, padelbana och lättillgänglig plats för sjösättning av båt.

Finns möjlighet till snabbt tillträde.

SBR-Besiktigad.

Välkommen på visning.


Boarea
63 kvm
Driftkostnad
18 060 kr/år
Tomtarea
272 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-02-12

Mäklarhuset Vetlanda

Denna villa på Östanå Sommarvägen såldes av oss 2024-02-12. Se alla våra försäljningar i Vetlanda samt även på Östanå Sommarvägen.

Boka värdering
Petra Åhlund
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad