Ragnabovägen 20

Ragnabovägen 20

Slutpris

990 000 kr


Ragnabo— Bergkvara— Torsås

Ragnabovägen 20


Slutpris
990 000 kr

Ragnabo— Bergkvara— Torsås

Mysigt torp i Bergkvara!

Välkomna till Ragnabovägen 20 som bjuder in dig till detta fina torp med ursprung från 1870-talet.

När du kört in via öppningen i stenmuren välkomnas du in till denna stora och grönskande fastighet som är på strax över 7 400 kvm. Det första du ser är det gula torpet med träfasad och enkupigt lertegeltak. Torpet är vid olika tillfällen renoverat och väl omhändertaget vilket gör att du har ett bra skick och standard såväl utomhus som inomhus. Här har du ett trevligt kök med vedspis, duschrum, mysigt sovrum och vardagsrum med plankgolv samt inredd vind med ytterligare sovrum.
Kommunalt vatten och avlopp är anslutet och indraget till torpet. Uppvärmning sker främst med hjälp av kakelugn och vedspis men även oljefyllda elradiatorer.

Förutom torpet står här även en annan byggnad med rödmålad träfasad och plåttak. Denna byggnad är renoverad och inredd som en gäststuga. Ljusa materialval invändigt med stora och öppna ytor samt ett loft inrett som sovrum. Möjligheterna finns att utveckla detta ytterligare genom att dra in vatten och avlopp även till denna byggnad för att få till en egen dusch och toalett samt kök.

Det som ändå gör att denna fastighet blir något utöver det vanliga är den stora tomten. På strax över 7 400 kvm har du en stor och härlig tomt som angränsar mot åkermark och ett mindre skogsparti vilket ger dig ett delvis insynsskyddat men också fritt läge. Tomten har blivit en blandning av trädgårdstomt och ängsmark beroende såklart på hur man vill sköta den. Här har man dragit fördel av tomtens storlek och läge genom att dels skapa en utsiktsplats ner mot ängsmarkerna och en mer skuggig och svalkande plats under träden. Möjligheterna är helt klart många med en sådan här stor fastighet.

Välkommen att höra av dig med ditt intresse!


Boarea
40 kvm
Driftkostnad
21 000 kr/år
Tomtarea
7 410 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-09-13

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Ragnabovägen såldes av oss 2023-09-13. Se alla våra försäljningar i Bergkvara samt även på Ragnabovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.