Solstadström Solhem

Solstadström Solhem

Slutpris

2 300 000 kr


Solstadström— Blankaholm— Västervik

Solstadström Solhem


Slutpris
2 300 000 kr

Solstadström— Blankaholm— Västervik

Njutningsfullt läge med fina omgivningar!

Låt oss presentera denna idyll med adressen Solstadström Solhem! Med högt läge ger denna fastighet en vacker utsikt över Maren och naturen inpå knuten skapar harmoni.

Bostadshusets entrévåning erbjuder tre rum, kök, badrum och toalett. I källarvåningen finns en tvättstuga, matkällare och kontor. Allt i ett äldre välvårdat skick! Här kan man hålla driftkostnaderna låga, tack vare att det finns både bergvärme och solceller. Bekvämt är också att fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp. Dessutom finns fiber indraget.

Här finns även en ekonomibyggnad på ca 200 kvm som tidigare har använts som hönseri. Här finns oändliga möjligheter för hobbyverksamhet eller om man önskar bedriva affärsverksamhet. Den stora trädgården på drygt 5 000 kvm inbjuder till odling och fina sittplatser. Även ett växthus och en uthuslänga finns.

Solstadström är ett vackert beläget samhälle med sin omedelbara närhet till havet. Här kan man ta båten och utforska både Tjust- och Misterhults fantastiska skärgård.

Sammanfattningsvis är detta en fastighet med stor potential. Ta chansen att förvärva denna pärla och upplev livets dröm! Välkommen att boka tid för visning!


Boarea/biarea
86/40 kvm
Driftkostnad
27 461 kr/år
Tomtarea
5 185 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2023-08-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.