Bokvägen 17

Bokvägen 17

Slutpris

695 000 kr


Figeholm— Oskarshamn

Bokvägen 17


Slutpris
695 000 kr

Figeholm— Oskarshamn

Smart planlösning med fina omgivningar!

På Bokvägen 17 kan man njuta hela året antingen som permanentboende eller som fritidshus! Bostaden är ett parhus som är fördelat på två sovrum, badrum och ett trivsamt sällskapsrum där både köket och vardagsrummet ryms. I sällskapsrummet finns en kamin placerad som höjer mysfaktorn och sprider även skön värme. I det fräscha badrummet finns det en tvättmaskin installerad. Luft/luft värmepumpen som är placerad i hallen värmer upp huset men kan även användas som ac varma sommardagar. Vid entrén till huset finns en av två altaner, där det även finns en dörr som leder in till ett separat sovrum. Den andra altanen som är delvis under tak är placerad längst hela gaveln, här får långbordet plats för trevliga festligheter. På tomten finns också två bodar varav en är ett gästhus perfekt för tonårsbarnen eller övernattande gäster. I den andra boden finns plats att förvara redskap, båttillbehör, fiskespön, golfklubbor och tennisracket. Huset har även ett källarutrymme för förvaring och arbetsbänk där man kan snickra sina sommarprojekt. Den härliga trädgården har fyllts ut för god tillgänglighet och här finns plats för lek och plantering för den trädgårdsintresserade. Ett staket har satts upp mot baksidan för att få en bra avgränsning.

Omgivningarna erbjuder en storslagen natur, med både skog och skärgård utanför husknuten. En kort promenad bort finns den tillhörande båtplatsen med båtbom därifrån man gärna tar sig ut till den vackra skärgården med dess många öar. I området finns också en 9-håls golfbana. Det mysiga samhället Figeholm erbjuder bl a livsmedelsaffär, restaurang, paddelbanor, marina och gästhamn.

Detta ställe vill man inte missa! Välkomna att anmäla ert intresse!


Boarea
47 kvm
Driftkostnad
14 321 kr/år
Tomtarea
408 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-06-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.