Elviragatan 15

Elviragatan 15

Slutpris

1 950 000 kr


Figeholm— Oskarshamn

Elviragatan 15


Slutpris
1 950 000 kr

Figeholm— Oskarshamn

Unik möjlighet!

Nu har du den unika möjligheten att förvärva en fastighet i fina Figeholm. Om inte bara det vore nog så har du dessutom tre hus i form av radhus som totalt är 364 kvm boarea fördelat på fem lägenheter. Lägenheterna är fyra stycken treor på 63 kvm och en större trea/fyra på 112 kvm. Samtliga lägenheter har sin egna uteplats och bra med förvaringsmöjligheter. Bostadshuset ligger på en återvändsgatan med ett vackert hörnläge som angränsar till skogen och naturreservat. En promenad bort så har du skola, livsmedelsbutik, restaurang, havet, badplats och golfbana. Villorna är ju dessutom enplanshus vilket gör fastigheten extra attraktiv då man slipper trapporna. Man har haft löpande underhåll på fastigheterna och ett service avtal med HSB.

Söker du en fastighet med uthyrningsmöjligheter? Skulle du vilja starta en egenverksamhet med några lägenheter att hyra ut? Eller vill du utöka din verksamhet? Missa då inte denna unika möjlighet att förvärva denna fastighet. Varmt välkomna till Elviragatan 15.


Boarea
364 kvm
Driftkostnad
175 897 kr/år
Tomtarea
2 279 kvm
Rum
18 rum (11 sovrum)
Såld
2022-11-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.