Izabelle Johansson - mäklare i Oskarshamn

Jag är en person som är ödmjuk, driven och nytänkande som i denna branschen blir ett vinnande koncept! En bostadsaffär är ett stort steg i livet och jag vill att mina kunder ska känna ett starkt förtroende för mig såväl som mäklare som person.

Mer om mig

Jag är uppväxt i Oskarshamn och har med andra ord stenkoll på staden och dess omnejd. Jag har jobbat som mäklaradministratör i snart fyra år vilket har gett mig en bra och stabil grund att stå på, kunskapsmässigt och erfarenhetsmässigt. Det är vi tillsammans som kommer att skapa de bästa förutsättningarna för att just er affär ska nå det bästa slutresultatet.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Mina pågående försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.