Björngatan 12

Björngatan 12

Slutpris

2 650 000 kr


Centralt— Oskarshamn

Björngatan 12


Slutpris
2 650 000 kr

Centralt— Oskarshamn

Unik villa i etage på höjden!

Nu har vi möjligheten att erbjuda en riktig pärla på höjden med en unik planlösning i etage som imponerar redan vid första ögonkastet, varmt välkomna till Björngatan 12!
Hela bostaden känns ljus och luftig och med husets olika etage ger det möjligheter till olika aktiviteter för familjens olika intressen. En halvtrappa upp från hallen finner vi ett stort vardagsrum med fin utsikt och utgång till uteplats. Salongen erbjuder en överblick över det rymliga vardagsrummet och den vackra kaminen som blir en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. De stora fönstren släpper in rikligt med dagsljus och skapar en hemtrevlig känsla. Bostaden erbjuder tre sovrum i bra storlek. Badrummet är ljust och helkaklat samt utrustat med dusch. Söker du dessutom ett hem med goda förvaringsmöjligheter så har du absolut hittat rätt. Villan är välvårdad och omhändertagen med en varsam hand men här finns en fantastisk möjlighet att sätta sin egen prägel på hemmet och skapa sitt alldeles egna drömhem. Läget på höjden ger en fin överblick över omgivningarna och den kuperade tomten har stor utvecklingspotential. Till fastigheten tillhör ett praktiskt dubbelgarage.

Det här är en chans som inte får missas, välkommen att boka tid för visning!


Boarea/biarea
117/12 kvm
Driftkostnad
37 771 kr/år
Tomtarea
2 149 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-03-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.