Fyrvaktarvägen 11

Fyrvaktarvägen 11

Slutpris

1 750 000 kr


Bergkvara— Torsås

Fyrvaktarvägen 11


Slutpris
1 750 000 kr

Bergkvara— Torsås

1,5 plans villa med närhet till havet!

Välkommen till Fyrvaktarvägen 11 och till trivsamma Bergkvara!
Här bor du med närhet till naturen och havet.
Lantligt men utan att behöva kompromissa med bekvämligheterna.
Ett rymligt bostadshus med garage där det bara är att sätta nyckeln i dörren och flytta in!

Detta bostadshus på 150 välplanerade kvadratmeter inrymmer i entréplan två väl tilltagna rum som idag används som tv-rum och kontor. Båda med praktiska garderober för förvaring. Ett helkaklat badrum med dusch i vitt och grått och med stilren vit badrumsinredning. Ett vardagsrum med plats för en större matgrupp och här finns även en kronspis som skänker härlig värme de kyligare dagarna på året. Härifrån når du den generöst tilltagna altanen som löper längs med bostadens kortsida. I anslutning till vardagsrummet finns bostadens kök med gott om förvaring och arbetsyta. Köket går i vitt och är utrustat med kyl, frys, diskmaskin och spis/ugn. Från köket når du en tvättstugan med utgång till altanen.
På övervåningen finner du en rymlig klädkammare, ett badrum med våtrumsmatta på golvet och kaklade väggar. Här finns dusch, toalett och tvättställ, härligt ljusinsläpp via ett takfönster. Samt fyra sovrum varav ett av dem enkelt inrymmer en dubbelsäng.
På baksidan av bostaden har det lagts ner många timmar för att få till en riktig oas!
Här trängs körsbärsträd, äppelträd, rosor, klematis, odlingslådor och slingrande rabatter med varandra, samt en mysig gäststuga för långväga gäster.

Här på Fyrvaktarvägen bor du med närhet till grönområden, trevliga promenadstråk och havet.
Ta en båttur ut till Garpens fyr, utmana familjen i minigolf på Dalskär eller besök den säsongs öppna restaurangen.
I Bergkvara finns ett mindre centrum med pizzeria och mataffär samt busstorg. För dig som jobbar på annan ort finns det goda kommunikationer med både buss men också med bil där du snabbt kommer ut på E22:an ca 35 min till båda Kalmar i norr och Karlskrona i Söder. I Bergkvara finns även flera omtyckta badplatser att besöka under sommarhalvåret.
Endast ca 5 km bort så finns Torsås som kan erbjuda full service med bl.a. kommunkontor, nybyggd högstadieskola, bibliotek, kulturskola, sporthall, ICA, Coop, apotek, hälsocentral m.m.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka in dig på visning!


Boarea/biarea
150/33 kvm
Tomtarea
714 kvm
Rum
7 rum (6 sovrum)
Såld
2024-06-24

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Fyrvaktarvägen såldes av oss 2024-06-24. Se alla våra försäljningar i Bergkvara samt även på Fyrvaktarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.