Hästmahult 109

Hästmahult 109

Slutpris

975 000 kr


Gullabo— Torsås

Hästmahult 109


Slutpris
975 000 kr

Gullabo— Torsås

Varmt välkommen till Hästmahult 109!
En enplansvilla med fint ljusinsläpp där du kan bo hand i hand med naturen i ett lugnt, familjevänligt och rofyllt läge!
Här bor du med naturen med de fina skogspartierna precis utanför tomten.

Välplanerad och praktisk villa som bjuder in med en stor och välkomnande hall där du har bra med utrymme för viss möblering och mycket förvaring. Köket som är delvis renoverat är fullt utrustat med de vitvaror som behövs, inredningen går i vitt. Två matplatser, stort vardagsrum med ljusinsläpp från två håll, braskamin som det eldas flitigt i och som ger både värme och blir en mysfaktor. Två sovrum finns med dagens utförande. Ett renoverat och stort badrum med duschplats.

Den stora tomten blir det lilla extra med denna fastighet med 5 243 kvm varvat mellan trädgårdstomt runt huset och ängsmark i den bakre delen och som angränsar mot skog. I trädgården finns det stora ytor för både lek och jobb. Uteplats har du på både framsidan med nordvästläge och baksidan med sydostläge, takförsedd så du kan sitta här även under de regniga dagarna eller när du bara behöver skugga dig från solen.


Boarea
138 kvm
Driftkostnad
29 290 kr/år
Tomtarea
5 243 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-06-09

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Hästmahult såldes av oss 2022-06-09. Se alla våra försäljningar i Gullabo samt även på Hästmahult.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.