Bäckgatan 8

Bäckgatan 8


Högsby

Bäckgatan 8Högsby

Trevlig villa med härlig trädgård!

Varmt välkommen till denna trevlig villa på Bäckgatan 8 i centrala Högsby. På entrévåningen hittar du de sociala och sällskapsytorna. Här finns ett vardagsrum med en kamin som bjuder in till mysiga kvällar med familj och vänner. På övervåningen finns det två bekväma sovrum med utgång till balkong från det ena. I båda våningsplanen finns det badrum, båda helkaklade och med dusch. Köket har ett härligt ljusinsläpp från två vädersträck och erbjuder gott om skåpsförvaring. Ett härligt inglasat uterum förlänger bostaden och ger dig möjligheten att njuta av naturen oavsett väder. Trädgårdstomten erbjuder olika platser för lek och avslappning. Den generösa storleken på trädgårdstomten gör det möjligt att odla frukt och grönt eller varför inte inreda en härlig grillplats. På fastigheten finns även ett garage och ett växthus.

Söker du en villa med härlig trädgård belägen på en lugn gata i centrala Högsby? Då har du absolut hittat rätt, välkommen att anmäla din plats till på visningen!


Boarea/biarea
114/90 kvm
Driftkostnad
67 107 kr/år
Tomtarea
1 104 kvm
Rum
5 rum (2 sovrum)
Såld
2023-09-26

Mäklarhuset Oskarshamn

Denna villa på Bäckgatan såldes av oss 2023-09-26. Se alla våra försäljningar i Högsby samt även på Bäckgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad