Riddaregatan 18

Riddaregatan 18

Slutpris

1 500 000 kr


Funkabo— Kalmar

Riddaregatan 18


Slutpris
1 500 000 kr

Funkabo— Kalmar

Välkommen till en ljus och mycket trivsam lägenhet med en balkong i västerläge. Bostaden är 4 r.o.k. fördelade på 97,5 kvm. Allt är fint skick och i en smakfull stil. Helt enkelt bara att flytta in!

Hallen når du med en halvtrappa upp från entrén sett. Det finns gott om förvaringsutrymme med inbyggda garderober, golvet utgörs av klinker. Till vänster från hallen når du köket med vit skåpinredning blandade vitvaror samt plats för matbord.
Lägenheten rymmer tre stora och ljusa sovrum. Helkaklat badrum från 2014 som går i vitt och grått med vägghängd toalett, tvättmaskin och handdukstork. Till sist de stora luftiga sällskapsrummet med fönster i två lägen, charmigt burspråk, vita väggar och fiskbensparkett i original utförande. Härifrån når du även balkongen men härlig eftermiddag - och kvällssol.

Du bor här i en välmående och omtyckt förening, med bl.a. gym, bastu och övernattningslägenhet. Med närhet till bl.a. förskola, skola från F-9, mindre Coop-butik, Berga centrum med välsorterad ICA butik, samt med goda kommunikationer med buss och cykelvägar in till centrala Kalmar och universitetet. Med cykel når du centrum inom 10-15 min. Här finns närheten till fina grönområden samt en kortare promenad till havet.

Är det här en bostad för dig, kontakta fastighetsmäklaren för mer info och anmäl dig till visning, välkommen!


Boarea
97.5 kvm
Avgift
4 766 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-04-24

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna lägenhet på Riddaregatan såldes av oss 2021-04-24. Se alla våra försäljningar i Kalmar samt även på Riddaregatan.

Boka värdering

Emil Borgemo

Assisterande mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.