Kantorsgatan 20

Kantorsgatan 20

Slutpris

400 000 kr


Kristdala— Oskarshamn

Kantorsgatan 20


Slutpris
400 000 kr

Kristdala— Oskarshamn

Villa med lantligt läge!

Välkomna till Kantorsgatan 20 i vackra Kristdala. Villan erbjuder en praktisk och funktionell planlösning med fyra rum och kök.
En av de härliga egenskaperna hos detta hem är dess fantastiska utomhusutrymmen. Den stora tomten på 1465 kvadratmeter ger dig gott om plats för trädgårdsarbete, lek och avkoppling. Här kan du njuta av soliga dagar på altandäcket som nyligen har byggts och som ger en perfekt plats för grillkvällar och sociala sammankomster.
Läget på fastigheten är toppen om du söker lugn och ro. Här bor du omgiven av åker och fin natur samt har närhet till fina promenad- och cykelstråk. Du har samtidigt bekvämt avstånd till Kristdalas centrum där du hittar alla viktiga bekvämligheter såsom affär och skola.
Detta är en unik möjlighet för att förvärva en charmig villa med lantligt läge i vackra Kristdala. Låter det som något för dig? Då ska du absolut anmäla din plats till visningen, välkommen!


Boarea/biarea
74/74 kvm
Driftkostnad
25 145 kr/år
Tomtarea
1 465 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2023-07-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.