Malghult 5

Malghult 5

Slutpris

1 600 000 kr


Malghult— Kristdala— Oskarshamn

Malghult 5


Slutpris
1 600 000 kr

Malghult— Kristdala— Oskarshamn

Vackert belägen villa i Malghult!

Välkommen hem till Malghult 5, Kristdala - en idyllisk villa med bra läge och skick! Denna vackra bostad har en golvyta om 170 kvm och bjuder på en härlig miljö som passar perfekt för dig som drömmer om en bekväm och lantlig livsstil. Med moderna och fräscha ytskikt och en fin inredning är det här huset du kommer att älska att bo i.

Du finner i huset stora härliga sällskapsytor, ett modernt kök, renoverade badrum och en tvättstuga samt ytskikt som följer en tydlig röd tråd genom hela bostaden. Gillar du att umgås utomhus? Då finns alla möjligheter till det i den här fina trädgården som har en magisk känsla av ro och harmoni med fina vyer över åkrar och bondgårdar.

Fastigheten är belägen strax utanför samhället Kristdala där du har skola, förskola, livsmedelsbutik och mycket mer! Du har en bra pendlingsväg till Oskarshamn, som du tar dig till på ca 20-25 minuter, men även till Hultsfred och Vimmerby.

Låter detta som ett hus för er? Då ska du absolut anmäla din plats till visningen, välkommen!


Boarea/biarea
170/10 kvm
Driftkostnad
36 693 kr/år
Tomtarea
1 280 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-06-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.