Sandbyvägen 131

Sandbyvägen 131

Slutpris

3 550 000 kr


Löttorp— Borgholm

Sandbyvägen 131


Slutpris
3 550 000 kr

Löttorp— Borgholm

Välkommen till Villa Högby med anor från 1880-talet!
Här erbjuds en möjlighet för dig som letar efter ett unikt boende på norra Öland.
Med sina 340 kvm boarea bjuder Villa högby på många möjligheter där du antingen bedriver någon form av verksamhet eller gör om huset till din egna bostad.
Huset angränsar till naturen med fina ängsmarker runtomkring. Försäljningen som innefattar två fastigheter på totalt 4 010 km är fördelat på 1 900 kvm trädgårdsyta där själva bostadshuset finns. Den andra delen som är på 2110 kvm består av ängsmark.

I dess nuvarande form används Villa Högby som vandrarhem och erbjuder idag totalt 11 st rum för uthyrning som delar på tre renoverade duschar, fyra renoverade toaletter samt två kök, ett på vardera plan. Förutom rummen i vandrarhemsdelen finns även två separata bostäder. Den ena med två rum och kök samt egen dusch och toalett. Den andra används idag som ägarbostad och bjuder på ett rum med kök och egen dusch med toalett.
Villan är uppbyggt på så sätt att du utan några större ingrepp kan göra om hela planlösningen för att öppna upp till större sociala ytor anpassade för ett mer privat boende.
Nuvarande ägare har tagit väl hand om huset och har även låtit genomföra en del stora renoveringar som bl a nya fönster, renovering och målning av fasad och tak, nya duschrum och toaletter, uppdaterade ytskikt samt brandlarm och brandklassade dörrar.

Under säsong vilket är maj till september kan man räkna med en hyresintäkt på ca 800 000 kr.
Driftkostnader som innefattar uppvärmning, hushållsström, vatten, avlopp, sophantering samt försäkring ligger på ca 85 000 kr om året.
Driftnetto hamnar uppskattningsvis på 715 000 kr.

Villa Högby ligger fint till med knappt 3 km till havet med fin sandstrand och bra med badmöjligheter. Till Löttorp som är norra Ölands centralort är det också knappt 3 km och här finns det bl a livsmedelsbutik, postservice, systembolaget, vårdcentral och skola.

Möjligheterna här är många och du väljer egentligen själv hur du vill att framtiden för Villa Högby ska se ut.
Är det här din dröm börjar? Varmt välkommen med ditt intresse!


Boarea
340 kvm
Tomtarea
1 900 kvm
Rum
15 rum (13 sovrum)
Såld
2022-08-12

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Sandbyvägen såldes av oss 2022-08-12. Se alla våra försäljningar i Löttorp samt även på Sandbyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.