Baggetorp Brolund

Baggetorp Brolund

Slutpris

595 000 kr


Baggetorp— Oskarshamn

Baggetorp Brolund


Slutpris
595 000 kr

Baggetorp— Oskarshamn

Charmfullt i rofylld miljö!

Nu kan vi erbjuda en torpdröm med den äldre charmen bevarad med ett enskilt och lantligt läge. Här finns trägolv, spegeldörrar, vedspis och eldstäder bevarade. Detta är det perfekta stället om man vill lämna vardagsstessen och istället njuta av naturen i denna rofyllda miljö. Här erbjuds ett torp som är väl omhändertaget där underhåll har utförts under åren. Här finns fina sällskapsrum och mittpunkten blir glasverandan där ljuset flödar fritt. På tomten finns även en lillstuga med loft där man gärna sover över. I anslutning till lillstugan finns en stenlagd uteplats och plats för bilar samt förvaring. På fastigheten finns även möjlighet till djurhållning då det finns en ladugård. Nuvarande ägare har tidigare haft får och höns. I ladugården finns även verkstad, plats för förvaring och fritidstoalett. En djupborrad vattenbrunn finns, men avlopp saknas.
Det är inte varje dag vi har nöjet att presentera ett torp från mitten 1800-tal i ett välhållet skick med tillhörande ladugård. Detta är vad många skulle säga är en sommaridyll. Vi håller med! När man kör längs den slingrande grusvägen som leder fram till huset och möts av det röda torpet med vita knutar, då är känslan av semester inte långt borta.
Välkommen att boka plats för visning av detta sommarparadis!


Boarea
30 kvm
Driftkostnad
3 756 kr/år
Tomtarea
2 940 kvm
Rum
4 rum (1 sovrum)
Såld
2022-07-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.