Furuvägen 20A

Furuvägen 20A


Åsa— Oskarshamn

Furuvägen 20AÅsa— Oskarshamn

Trivsamt i omtyckt område!

Nu kan vi erbjuda en välvårdad bostad som med uppdaterade ytskikt blir en riktig pärla! Lägenheten är en tvårummare på tredje våningen i populära Åsa.

Lägenheten har en tilltalande planlösning med väl tilltagna fönsterpartier vilket ger ett härligt ljusflöde. Från hallen har man tillgång till bostadens övriga utrymmen såsom vardagsrum, sovrum, kök och badrum. Samtliga rum vetter mot väster och från varje rum finns en balkong. Mellan de tre balkongerna finns det öppningar så att man kan gå fritt. Ett hem som man verkligen kan trivas i!

Genom fiber har man tillgång till IP-telefoni och bredband 100/10 Mbit samt basutbudet på TV kanaler, vilket ingår i månadsavgiften. I föreningen finns även bastu, cykelförråd, tvättstuga och förråd. Övernattningslägenhet kan hyras av föreningens medlemmar. Området är mycket lugnt och trivsamt med ett behagligt avstånd till centrum, hamnen och vacker skärgårdsmiljö. Lekplats och grillplats finns i området. Livsmedelsaffär finns endast några minuters gångväg från huset.

Låter detta intressant? Välkomna att boka tid för visning!


Boarea
60.2 kvm
Avgift
3 432 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-23

Mäklarhuset Oskarshamn

Denna lägenhet på Furuvägen såldes av oss 2024-02-23. Se alla våra försäljningar i Oskarshamn samt även på Furuvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad