Hantverksgatan 39A

Hantverksgatan 39A

Slutpris

850 000 kr


Centrum— Oskarshamn

Hantverksgatan 39A


Slutpris
850 000 kr

Centrum— Oskarshamn

Hörnlägenhet med perfekt läge!

Missa inte chansen till denna fyrarummare i populära Stentrasten 2. Hörnläget gör att det finns fönster åt tre håll vilket innebär att det även finns fönster i badrummet. Ytterligare en fördel är att den ligger på första våningen, alltså bara några trappsteg upp från entrén.
Här erbjuds en tilltalande planlösning med tre sovrum, vardagsrum, kök och badrum. Med nya ytskikt, ny inredning och maskinell utrustning finns möjlighet att skapa ett drömhem. Kanske kan det även vara intressant att ta ner någon vägg för att få en mer öppen planlösning. Väggen mellan badrum och klädkammare kan tas ner för att göra ett lyxigt badrum. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen ger möjlighet att sitta “ute” en större del av året. Enkelt att stänga igen när det är regnigt och lika enkelt att öppna upp när solen strålar på för fullt.
Stabil förening med bra förrådsutrymmen, gemensamhetsutrymmen såsom tvättstuga, bastu och övernattningslägenhet. Fina grönskande omgivningar med gångavstånd till centrum och Stadsparken.
Låter det intressant? Välkommen att boka in er på visning!


Boarea
97.8 kvm
Avgift
5 260 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-03-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.