Kolbergavägen 57

Kolbergavägen 57


Kolberga— Oskarshamn

Kolbergavägen 57Kolberga— Oskarshamn

Kvadratsmart villa i Kolberga!

En villa för den mindre familjen eller du som inte önskar för stora ytor. Nu kan vi presentera Kolbergvägen 57 med sin kvadratsmarta planlösning om 80 + 80 kvm i entré- och källarplan. På fastigheten har vi ett garage med förråd, altandäck, uteplatser och en fin trädgårdstomt. Huset har fina ytskikt och är väl underhållet vilket du också kommer märka på visningen!
Med sitt läge har du allt som behövs i vardagen och som förgyller livskvalitén. Med bara några få minuters promenad har du Havslätts badstrand där du också har minigolf, restaurang och camping. Du har gångavstånd till förskola och vackert motionsspår/utegym i en fantastisk natur. En kort bilfärd på ca 3-5 minuter så kommer du till närmaste livsmedelsbutik, skola och Oskarshamns centrum.


Boarea/biarea
80/80 kvm
Driftkostnad
33 852 kr/år
Tomtarea
801 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2023-11-12

Mäklarhuset Oskarshamn

Denna villa på Kolbergavägen såldes av oss 2023-11-12. Se alla våra försäljningar i Oskarshamn samt även på Kolbergavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad