Ugglevägen 14H

Ugglevägen 14H

Slutpris

515 000 kr


Orrängen— Oskarshamn

Ugglevägen 14H


Slutpris
515 000 kr

Orrängen— Oskarshamn

Tilltalande ytor med grönskande omgivningar!

Nu finns chansen att förvärva denna charmig trerummare med fina omgivningar och med närhet till det mesta. Här finns ett mysigt kök med gott om skåpsförvaring och plats för matgrupp. Vardagsrummet erbjuder härliga sociala ytor med burspråk, fint ljusinsläpp och utgång till balkongen. I bostaden finns också två sovrum och ett badrum. Ett hem att trivas i helt enkelt.

Föreningen erbjuder digital-TV, bredband och IP-telefoni via Telia vilket ingår i månadsavgiften. Ett rymligt förråd på vinden och ett mindre förråd i källarvåningen tillhör lägenheten. I föreningen finns även ett litet gym och övernattningslägenhet som får användas av föreningens medlemmar. Praktisk gemensam tvättstuga med flera maskiner och separat torkrum.

Denna bostad är perfekt planerad och har ett härligt ljusflöde och är belägen i ett lugnt område och har närhet till service. Välkommen att boka tid för visning!


Boarea
74 kvm
Avgift
5 394 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2023-10-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.