Djursviksvägen 61

Djursviksvägen 61

Slutpris

1 495 000 kr


Djursvik— Söderåkra— Torsås

Djursviksvägen 61


Slutpris
1 495 000 kr

Djursvik— Söderåkra— Torsås

Kolla in det här läget, är det här du hittar ditt nästa drömboende!

Precis i början av Djursviks-stugområde, där kiosken tidigare låg, hittar du nu ett riktigt guldläge som kan bli ditt. Huset byggdes 2007 och är byggt som ett lösvirkeshus och designat för att klara behoven både som fritidshus och som året-runt boende.
Du möts här av en charmig inglasad veranda, som hämtad från ett hus från förra sekelskiftet, med spröjsade fönster och glasdörrar som leder in till huset. När du väl passerat sekelskiftscharmen kommer du in till huset där du möts av en modernare stil men med vissa detaljer som hör hemma i en annan tid, som den svarta gjutjärnskaminen i vardagsrummet, som inte bara blir en charmig detalj utan även sprider värme i huset och på övervåningen där det är timrade innerväggar som skapar en egen karaktär till boendemiljön. Du har även utsikt mot havet från flera av rummen i huset, eller varför inte gå ut på den stora balkongen för att njuta av sol och vacker utsikt under morgon och förmiddag.

Det här är ett hus som är på ca 120 kvm fördelas i två plan med totalt fyra sovrum, stort kök, vardagsrum samt allrum på övervåningen. Det här är ett hus för den stora familjen att kunna trivas och njuta i antingen som en egen sommarpärla eller som åretruntboende. Havet med fin badstrand når du på knappt 5 minuters promenad från dörren och naturen med fina gångstråk och öppna åkerlandskap ligger bara runt hörnet. Närheten till samhället Söderåkra där det finns bl a livsmedelsaffär och postservice. För den golfintresserade ligger Möre golfklubb på bekvämt avstånd. Djursvik ligger strategiskt till för dig som vill utforska det fina med östkusten och göra dagsutflykter antingen till Karlskrona, Kalmar eller Öland.

Huset står på en plan trädgårdstomt med hörnläge. Kommunalt vatten och avlopp, arrende som löper i 5-års perioder. Fiber är på gång och ska grävas ner i området, möjlighet kommer finnas att ansluta sig längre fram.

Kan det här vara ditt nya hus, välkommen till visning eller hör av dig till fastighetsmäklaren för mer information!


Boarea
120 kvm
Arrende
12 000 kr/år
Driftkostnad
36 000 kr/år
Tomtarea
1 000 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-05-20

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna fritidshus på Djursviksvägen såldes av oss 2021-05-20. Se alla våra försäljningar i Söderåkra samt även på Djursviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.