Fasanvägen 10

Fasanvägen 10

Slutpris

1 280 000 kr


Söderåkra— Torsås

Fasanvägen 10


Slutpris
1 280 000 kr

Söderåkra— Torsås

Familjevilla i Söderåkra!

En bra villa för den stora familjen som bjuder på totalt åtta rum varav sex sovrum, tre på entréplan och tre på övervåningen. Huset är tillbyggt med ca 46 kvm vilket ger plats för ett stort allrum med mycket ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Skjutdörrspartier som kopplar ihop rummet med trädgården. Entréplan bjuder även på rymligt kök med stor yta för matplats. Köket har utrustats med både spishäll och en inomhusgrill. Det finns även ugn, diskmaskin samt kyl och frys. Intill köket ligger tvättstuga med groventré via tillbyggd veranda. Badrum med toalett tillgänglig från hallen. På övervåningen finns förutom sovrum även allrum samt dusch med toalett och en klädkammare.
Trevlig trädgårdstomt insynsskyddad av omgärdande buskar. Gräsmattan är omsådd inför försäljningen. Förutom bostadshuset finns även ett garage med förrådsdel, gjuten platta och nylagt plåttak där man även justerat takets lutning för att få bättre avrinning.

Nuvarande ägare har inte bott i huset de senaste åren utan det har varit uthyrt. Visst normal slitage finns invändigt. Utvändigt är både huset och garaget renoverat med ny panel, fönster är renoverade och på garaget är även taket utbytt

Här bor du på ett lugnt och barnvänligt område i Söderåkra. Villan ligger längst in på återvändsgata med cykel- och gångväg till både skola, förskola, affär och grönområde med fotbollsplan för barnen.

Är det här ditt nya boende, boka in dig på visning eller kontakta fastighetsmäklaren för mer information!


Boarea/biarea
157/46 kvm
Driftkostnad
38 506 kr/år
Tomtarea
825 kvm
Rum
8 rum (6-7 sovrum)
Såld
2021-09-02

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Fasanvägen såldes av oss 2021-09-02. Se alla våra försäljningar i Söderåkra samt även på Fasanvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.