Torsås-Eket 109

Torsås-Eket 109

Slutpris

1 800 000 kr


Torsås

Torsås-Eket 109


Slutpris
1 800 000 kr

Torsås

Hästgård utanför Torsås!

Välkommen till Torsås - Eket 109!
Här finns nu möjlighet att förverkliga drömmen om en egen hästgård! Med ett rofyllt och lantligt läge ligger denna hästgård som bara väntar på sin nästa ägare.

Bostadshuset som är byggt 1992 och med sina 174 kvm fördelar sig över två plan. I entréplan finner du en välkomnande hall och trappan som leder upp till övervåningen. Till vänster från hallen ligger bostadens hjärta. Köket med härligt ljusinsläpp och överblick över gårdsplanen. Generöst tilltaget och matplatsen har sin givna placering vi fönstret. Du erbjuds bra med arbetsytor för att kunna förbereda dagens måltider och utrustning i form av kyl, frys, spis/ugn, fläkt samt diskmaskin. I anslutning till köket finns en praktiskt tvättstuga med direktutgång till trädgården.
Entréplan erbjuder även tre sovrum, ett badrum med toalett, tvättställ och dusch. Samt ett väl tilltaget vardagsrum med en vacker kronspis som skänker behaglig värme. Från vardagsrummet har du en behaglig vy ut över åkrarna och direktutgång till en rymlig altan under tak.

På övre plan finner du två sovrum med gott om ytan, förvaring erbjuds i form av en garderob i vardera rum. Ett badrum med toalett, tvättställ och badkar. Samt ett generöst tilltaget allrum.

På tomten finns även ett mindre boningshus som är i behov av renovering. Perfekt att kunna ha som t.ex gäststuga eller varför inte hyra ut?
Det finns även ett stall med sju boxar samt gott om utrymme för förvaring.

Här finns nu chansen för dig som alltid drömt om en egen hästgård! En plats att få sätta din egen prägel på och att få kalla hem! Här bor du lantligt, omgiven av åkrar och natur, men med central Torsås med fullservice bara ca 6 min med bil bort.
Där finner du både mataffärer, apotek, vårdcentral, restauranger, förskola och skola.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka in dig på visning!


Boarea
174 kvm
Tomtarea
16 610 kvm
Rum
8 rum
Såld
2024-07-27

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Torsås-Eket såldes av oss 2024-07-27. Se alla våra försäljningar i Torsås samt även på Torsås-Eket.

Boka värdering

Ronja Issau

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.