Tvärgatan 3

Tvärgatan 3


Torsås

Tvärgatan 3Torsås

Välplanerad villa i centrala Torsås!

Välkommen till Tvärgatan 3!
Nu har du möjlighet att bosätta dig på en lugn gata med härligt grönområde på baksidan av tomten och med en kort promenad in till centrala Torsås.
Här finns gott om plats för att kunna ha en odlingsdel för dig med gröna fingrar och samtidigt utrymme för trevliga trädgårds-lekar.
På tomten finns ett praktiskt dubbelgarage, bra för dig med två bilar eller som vill ha lite extra förvaringsutrymme.

Via stenplattorna når du bostadens entré, Välkommen in!
Du möts av en ljus hall där du med ett par trappsteg upp når entréplan. I anslutning till entrén finns trappan ner till gillestugan.
På entreplan finns det gott om utrymme för avhängning av ytterkläder. Till höger när man kommit upp för trappan finns ett stort vardagsrum som badar i härligt ljus, tackvare stora fönsterpartier. Här finns generösa ytor som är lätt möblerat och kan inrymma båda matgrupp och sällskapsdel.
I anslutning till vardagsrummet finns utgången till uterummet, med skjutdörrar att öppna upp mot trädgården.

Rakt fram från entrén sett når vi ett av bostadens två sovrum, detta med platsbyggda garderober och gott om utrymme för en dubbelsäng. Det andra sovrummet ligger i anslutning till köket och har tidigare varit två rum, vilket ger dig möjlighet som önskar fler sovrum. Idag är det utformat som ett stort också detta med platsbyggda garderober.
Köket som ligger i ena änden av huset med utsikt mot baksidan och grönområdena har fina luckor i ek. Här vid fönstret finns det plats för ett mindre matbord och du erbjuds gott om bänkyta, kylskåp, spis och diskmaskin.
På entreplan finns även ett äldre badrum med badkar, wc och handfat,

I källarplan finns en trevlig gillestuga med fint trägolv, tapet och panel på väggarna. Här finns även en toalett med rymlig dusch. I källarplan finns även en tvättstuga med tvättmaskin och från tvättstugan når du ett större pannrum samt ett rymligt hobbyrum med utgång till baksidan.

Huset värms smidigt upp med fjärrvärme.

På promenadavstånd har du centrala Torsås med utbud av bl.a. mataffär, vårdcentral, apotek pizzeria m.m.
Du finner även förskola och skola (F-9)

Välkommen att boka in dig på visning!


Boarea/biarea
85/85 kvm
Tomtarea
1 041 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-11-06

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Tvärgatan såldes av oss 2023-11-06. Se alla våra försäljningar i Torsås samt även på Tvärgatan.

Boka värdering
Alexander Midjich
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad