Björklundsgatan 5 B / Marieborg / Västervik

Renoverad 2:a i Marieborg

Slutpris
700 000 kr
Boarea
60.7 kvm
Avgift
2 966 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-11-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på björklundsgatan såldes av oss 2018-11-12. Se alla våra försäljningar i Västervik samt även på björklundsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Marieborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina lägenhet med 2 rum och kök. Renoverad med flera nya ytskikt 2015. Lägenheten är rymlig med sina 60,7 kvm. De fördelas på en öppen och möblerbar hall, kök med plats för matgrupp framför fönster, stort vardagsrum, sovrum, rymlig klädkammare samt badrum med badkar och tvättmaskin. Föreningen är stabil och har låg månadsavgift, nya fönster och fiber från Telia. Trivsam grön innergård med lekplats. Närhet till mataffär, gym och kiosk/postombud. Endast 1 km till centrum & ännu närmare till Gamlebyviken.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.