Hallströmsgatan 14 / Östermalm / Västervik

Centralt belägen och välplanerad tvårumslägenhet

Slutpris
630 000 kr
Boarea
53 kvm
Avgift
2 332 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hallströmsgatan såldes av oss 2019-06-19. Se alla våra försäljningar i Västervik samt även på Hallströmsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna tvårummare om 53 kvadratmeter på populära Östermalm. Här hittar du en centralt belägen, välplanerad och charmig lägenhet med stora sällskapsytor och kaklat badrum med bubbelbadkar. Dessutom erbjuder bostaden ett kök i retrostil, rymligt sovrum med fototapet och platsbyggda garderober.

BRF Rekab är en välskött förening med låga avgifter och god ekonomi som bland annat tillhandahåller tvättstuga, torkrum och cykelrum. I månadsavgiften om 2332 kronor ingår värme, vatten, el, källarförråd och vindsförråd. Föreningen har installerat fiberbredband.

På Östermalm bor man mycket centralt. Restaurang Brasserie Fängelset finns bara ett stenkast bort. Västerviks centrum och resecentrum ligger också inom bekvämt gångavstånd. Här har du dessutom närhet till bland annat vårdcentral, matbutiker och båthamn. Det här är kort och gott den perfekta lägenheten för dig som vill bo centralt och vill ha nära till allt!

Hjärtligt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Östermalm

Östermalm ligger med gångavstånd till Västerviks centrum. Närhet till simhall, bowlinghall, idrottshall och restaurang. Flera skolor finns i området, bl.a. Ludvigsborgsskolan och Västerviks Gymnasium. Även gångavstånd till Västerviks resecentrum med tåg- och bussförbindelser.

Nöje

Nära till Västerviks hela nöjesutbud med restauranger, caféer och till turer med skärgårdsbåtar. Promenader ner till marinan eller Slottsholmen. Närhet till SF bio samt stans shoppingutbud.

Fritid Sport

Njut av intilliggande Skeppsbrofjärden med alla båtar. Närområdet erbjuder Glasbruksparken. Inom gångavstånd har du sporthallen med simhall, ishall, bowling, tennis mm.

Kommunikation

Gångavstånd till resecentrum.

Familjeliv

I närområdet finns grundskola, Lidhemsskolan omfattar grundskola för barn 6-12 år i årskurserna F-6. Även nära till gymnasium samt förskolan Björken. På promenadavstånd finns också bibliotek och grönområden.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.