Johannesbergsvägen 23 / Västervik

Personlig 2:a i populära Johannesdal

Slutpris
405 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
2 973 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2020-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Johannesbergsvägen såldes av oss 2020-10-21. Se alla våra försäljningar i Västervik samt även på Johannesbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Johannesbergsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Personlig 2:a med stor härlig balkong i trivsamma Johannesdal! Lägenhet om 55 kvm fördelat på stort ljust vardagsrum med utgång till härlig balkong i väster, sovrum med gott om plats för dubbelsäng, vackert kök med bevarad originalinredning från 50-talet, hall med stor förvaringslänga i originalutförande samt ett fräscht badrum med kaklade väggar. Bostaden är belägen på andra våningen.

BRF Ringholmen är en stabil och välskött förening med god ekonomi och låga avgifter. Bredband via fiber. Garage och p-platser finns att hyra separat. I Johannesdal bor man i trivsamma kvarter med närhet till mataffär, pizzeria/pub och sporthallar. Närhet till Västervik Resort med flera badplatser, restauranger och golfbana ligger också inom bekvämt gångavstånd. I området finns dessutom härliga grönområden för promenader och närhet till busshållplats. Endast ca 1,5 km in till Västerviks centrum. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.