Jurastigen 52 / Kvännaren / Västervik

Tilltalande och välplanerad fyra i trivsamma Kvännaren

Slutpris
730 000 kr
Boarea
87.5 kvm
Avgift
5 829 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Jurastigen såldes av oss 2019-11-21. Se alla våra försäljningar i Västervik samt även på Jurastigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvännaren är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en tilltalande och välplanerad lägenhet i fint skick med nya ytskikt från 2018. En fräsch fyra med stora sällskapsytor och en mysig balkong med söderläge. Lägenheten erbjuder tre sovrum, rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp, kök med utgång till balkong och plats för matgrupp. Vidare finns ett renoverat badrum från 2017 och en gästtoalett. Här saknas inget!

Riksbyggen BRF Jurastigen är en välskött och stabil förening med fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen tillhandahåller tvättstugor, festlokal, lekplats, bastu och övernattningslägenhet. I månadsavgiften ingår värme, vatten, el, kabel-TV, bredband och telefoni. Fiber från Telenor.
Bo med ett av Kvännarens trevligaste lägen – bara ett stenkast från Förskolan Jurabacken! Med en kortare promenad når du Ljungbergaskolan och lite längre bort hittar du Ljunghedens handelsområde. Det här är ett av Västerviks mest populära områden bland barnfamijer.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kvännaren

Kvännaren är ett lugnt kvarter med mestadels villor, men även en del lägenheter, i närheten av Kvännarsjön. Här har du nära till skog och natur. Lekplatser finns på flera ställen och även närhet till både förskola, skola samt koloniområde och motionsslingor. Ett stenkast bort ligger Ljunghedens handelsområde med mataffärer och diverse butiker.

Nöje

Kvännaren har endast några minuter med bil in till Västerviks centrum som erbjuder allt från caféer, restauranger och shopping till biograf och skärgårdsbåtar.

Fritid

I närområdet finns motionsslingor och utegym. En kortare bilresa på några minuter tar dig även till gym och andra sportanläggningar.

Kommunikation

Cykelavstånd till allt.

Familjeliv

I närområdet finns förskolan Jurabacken samt grundskolan Ljungbergaskolan, en enparallellig F-6 skola. Skolan stod klar för inflyttning 2015.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.