Skeppsbrogatan 11 / Skeppsbrokajen / Västervik

Modern och öppen tvåa med havsnära läge

Slutpris
2 075 000 kr
Boarea
63.5 kvm
Avgift
3 949 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-11-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skeppsbrogatan såldes av oss 2019-11-06. Se alla våra försäljningar i Västervik samt även på Skeppsbrogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skeppsbrokajen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen hit till Skeppsbrokajen och en tvårummare om 63.5 kvadratmeter. Denna hörnlägenhet är modern, öppen och erbjuder bland annat fräscha ytskikt och fönster i flera väderstreck – ett exklusivt boende med fin utsikt och sociala ytor. Utsikten över inloppet och områdets bästa solläge är bara några av fördelarna. Lägenheten kan med fördel användas som ett alternativ till en skärgårdsfastighet. Här får du samma närhet till skärgården men med ett betydligt lägre underhållsbehov.

Lägenhetens kök är öppet, ljust och modernt och har öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Köket är ett trivsamt, ljust och socialt rum med ljusa väggar och parkettgolv. Badrummet är fräscht, smakfullt och välplanerat och erbjuder bland annat badkar med duschvägg och tvättpelare. När solen tittar fram kan du öppna dörren till balkongen som har sol större delen av dagen.

RB BRF Hamnmagasinet är en välskött förening med god ekonomi och låga avgifter som bland annat tillhandahåller miljörum, cykelrum och övernattningslägenhet. Huset är miljöklassat.

I hjärtat av Skeppsbrokajen bor du havsnära med närhet till bland annat restauranger, butiker och caféer. Pampas Marina ligger runt hörnet, resecentrum och Västerviks centrum en kortare promenad bort. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.