Harabergsgatan 7c / Haraberget / Ljungby

Slutpris
855 000 kr
Boarea
59.5 kvm
Avgift
2 540 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2018-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Harabergsgatan såldes av oss 2018-09-18. Se alla våra försäljningar i Ljungby samt även på Harabergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Haraberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle för er som söker ett bekvämt helrenoverat boende men närhet till såväl centrum som idrottsanläggningar och natur!
Denna genomgående 2:a erbjuder en smart planlösning. Rymlig hall med garderobsförvaring och klädkammare. Fräscht modernt kök med bra arbetsytor och mycket förvaring. Allrum med plats för en större soffa. Vidare kommer ni ut till den inglasade balkongen med skjutglaspartier. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Internet får du snabbt via fiber och i avgiften ingår värme, vatten samt basutbud av tv-kanaler.
BRF Haren är en mycket välskött bostadsrättsförening som har fina utemiljöer med t,ex, lekplats och grillplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.