Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Ljungby

Din mäklare i Ljungby

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Våra mäklare kan Ljungby

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Ljungby idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, tomter och kommersiella fastigheter.
Vi har bra kontakter med danska och tyska spekulanter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig.

Mäklarhuset Ljungby
Besöksadress: Storgatan 21
34143 Ljungby
Visa öppettider
Mäklarhuset Ljungby
Öppettider & hitta

Ni hittar oss här:
Storgatan 21
34143 Ljungby

09:30-16:30
Lunch 13-14
Övriga tider enligt överenskommelse.

Har ni andra frågor? Vänligen kontakta oss.
Tel: 070-345 21 00
E-post: ljungby@maklarhuset.se


Vill du ha goda råd och samtidigt få en värdering?
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag.
Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggast vis hanterar en eventuell försäljning.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Boka värdering
Tidigare försäljningar

Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering