Din mäklare i Ljungby

Mäklarhuset LjungbyBesöksadress

Stationsgatan 8 34143 Ljungby

Söker du mäklare i Ljungby? Att byta bostad är ett stort beslut och en stor affär för de flesta. Som din lokala mäklare gör jag mitt yttersta för att du som säljare ska få bästa möjliga pris för din bostad. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats. Kontakta din lokala mäklare i Ljungby idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Våra mäklare kan Ljungby

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Våra erfarna mäklare har stor kännedom om Ljungby. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Väljer du att anlita oss när du ska köpa eller sälja hus i Ljungby utgår vi från de behov och önskemål som du har gällande din bostadsaffär.

Mäklaruhset Ljungby
Mer från oss

Mäklare & medarbetare


Hitta till oss


Mäklarhuset Ljungby Stationsgatan 8 34143 Ljungby

Öppettider


Kontakta Micael för att boka tid.

Boka fri värdering


Som din lokala mäklare i Ljungby strävar vi efter att göra bostadsaffärer som uppfyller dina krav och önskemål. Detta gäller oavsett om du vill köpa, sälja eller värdera bostad.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Vi har bra kontakter med danska och tyska spekulanter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Varmt välkomna din fastighetsmäklare i Ljungby.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.