Norra Dylta 430 / Norra Dylta / Dyltabruk / Örebro

Slutpris
600 000 kr
Boarea
61 kvm
Tomtarea
3 378 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-30
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Norra Dylta såldes av oss 2019-08-30. Se alla våra försäljningar i Dyltabruk samt även på Norra Dylta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Dylta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket charmigt fritidshus med ett fint och naturskönt läge i Norra Dylta! Huset har en boyta om ca: 60 m² 4 rum och kök, huset är från början från ca: 1800-tal och utbyggt på 1940-tal, stor trevlig friköpt tomt där den gränsar till Järleån/Dyltaån, mindre uthus för förvaring, det flesta av lösöret invändigt ingår! Välkomna till Norra Dylta 430.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.