Trådvägen 13 / Garphyttan / Örebro

Stort garage!

Slutpris
2 550 000 kr
Boarea/biarea
140/70 kvm
Driftkostnad
30 000 kr/år
Tomtarea
1 590 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-11-17
Bostaden är såld!

Denna villa på trådvägen såldes av oss 2019-11-17. Se alla våra försäljningar i Garphyttan samt även på trådvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Garphyttan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Trådvägen 13 i barnvänliga Garphyttan. Här bor du bra i denna välskötta villa på ca 140 kvm fördelat på 5 rok varav 3-4 sovrum. Invändigt har villan en bra planlösning med bl.a öppet mellan kök och vardagsrum. Som köpare får du mervärden i form utav bl.a solfångare och vattenburet uppvärmningssystem, luftvärmepump, kamin, stort isolerat garage med carport, inglasat uterum, altandäck med uppvärmd pool, fiber mm. Nya fönster och tak ca 15 år. Fin lättskött tomt om ca 1 600 kvm med fruktträd. Gångavstånd till skola samt matvarubutik. 15 min med bil till Örebro. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.