Danielsvägen 3

Danielsvägen 3

Slutpris

1 050 000 kr


Gropvik— Glanshammar— Örebro

Danielsvägen 3


Slutpris
1 050 000 kr

Gropvik— Glanshammar— Örebro

Sommaridyll med gångavstånd till badplats, 30 min från Örebro

Vackert sommarhus på en höjd som omgärdas av en stor trädgård med syrénbuskar, gräsmatta och naturtomt. Nedanför trädgården ligger en allmänning med gemensam dansbana, lekpark och minigolfbana under sommaren. Du har gångavstånd till Halvarbosjön där du kan lägga i en liten eka, grilla på den gemensamma grillplatsen eller ta ett bad. Alternativt tar du cykeln till Tjugestasjön med lite större badplats.

Huset från 1939 välkomnar dig med vackra gröna pardörrar och i hela huset ligger trägolv. Köket i klassisk Carl Larsson stil har gröna luckor och modern standard med spis, kyl, frys och vedspis. Bredvid köket ligger vardagsrummet med öppen spis. Bakom köket finns groventré och nedgång till källaren. På entréplanet finns även ett helkaklat badrum med dusch och separett. Ovanvåningen har två stora sovrum med en liten hall i mellan. Sommarvatten fås genom samfälligheten, på fastigheten finns en sluten avloppstank.

Tomten är fördelad på två fastigheter, byggnaden står på Gropvik 3:15 som är 1 670 kvm, intill ligger Gropvik 3:76 som är 1 496 kvm och obebyggd.
Med bil är det 15 min. till Ica butik i Glanshammar, 30 min till Örebro och drygt 2 timmar till Stockholm. Välkommen att boka in dig på visning,


Boarea/biarea
87/23 kvm
Driftkostnad
8 880 kr/år
Tomtarea
3 166 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-03-23

Mäklarhuset Örebro

Denna fritidshus på Danielsvägen såldes av oss 2021-03-23. Se alla våra försäljningar i Glanshammar samt även på Danielsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.