Norra Sjöbacken 4 / Sticksjö / Glanshammar / Örebro

Endast 700m promenad till badplats och småbåtshamn!

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
105 kvm
Driftkostnad
34 193 kr/år
Tomtarea
1 499 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-05-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Norra Sjöbacken såldes av oss 2020-05-07. Se alla våra försäljningar i Glanshammar samt även på Norra Sjöbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sticksjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en idyllisk bygata i Sticksjö saluförs nu detta hemtrevliga 1-planshus med hela fem rum och kök!
Endast 700m promenad till badplats och småbåtshamn!

Huset är beläget på en stor trädgårdstomt om 1.499kvm som vetter mot en skogsdunge vilken bidrar med ett bra insynsskydd mot baksidan. På baksidan av huset finns en härlig altan under tak i soligt söderläge, på framsidan av huset finns ytterligare en uteplats i norrläge som är perfekt för sommarens varmaste dagar.
Inne i huset möts vi av en entréhall med klinker på golvet med underliggande elgolvvärme, här finns avhängningsmöjlighet i tre garderober. Bostaden har totalt fyra sovrum där det största sovrummet har en hel garderobsvägg med gott om klädförvaring.
Badrum med badkar, wc, tvättställ samt en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare.
Hemtrevligt vardagsrum med nya fönster från Mockfjärds och en altandörr i helglas vilket ger ett härligt ljusinsläpp. I vardagsrummet finns även en öppen spis med braskassett och en luftvärmepump.
Ljust och fräscht kök från IKEA med gott om skåp och bra arbetsytor, köket renoverades 2008.
På den lummiga trädgården möts du av en gäststuga perfekt om du får sällskap över eller nyttja som kontor. På trädgården finns även vedbod och mindre verkstad.

Huset är uppvärmt med direktverkande el, luft/luftvärmepump och en öppen spis med braskassett.
I dagsläget tas vatten från områdets samfällighet, avloppet består av en sluten tank samt en 2-kammarbrunn. Under 2022 beräknas kommunalt vatten och avlopp dras i området.

Från bostaden är det ca 5km till Glanshammar och ca 15km till Örebro.
I Glanshammar finns det en stor och trevlig motionsanläggning med elljusspår. Här finns även Ica Glansen, två pizzerior och flera gårdsbutiker. I Glanshammar finns förskolorna Ringblomman och Ängen föräldrakooperativ. Glanshammars skola innefattar årskurs F-6.
Örebro erbjuder ett stort utbud av affärer, restauranger, strövområden och bra kommunikation genom tåg på västra stambanan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.