Allégatan 106

Allégatan 106

Slutpris

1 800 000 kr


Centralt— Hallsberg

Allégatan 106


Slutpris
1 800 000 kr

Centralt— Hallsberg

Amerikansk veranda mot trädgården, Puttlabäcken och björkdungen, mitt i centrum!

Välkommen till ett fantastiskt välbevarat hus på hörntomt i Hallsbergs centrum. Interiören i original är skonsamt använd av samma familj sedan huset uppfördes 1959. Du kan flytta in omgående och sedan modernisera en del i taget, enligt din stil och smak. Tak- och fasadrenovering gjordes för ca: 20 år sedan samt att fjärrvärme har installerats. Isolerglasfönster med underhållsfri utsida i aluminium.

Huset bjuder på många exklusiva detaljer, som fönsterbänkar i marmor, marmorgolv i entré och källarplan, fiskbensparkett och ett inbyggt kassaskåp.
Entréplanet har stora sociala ytor i vardagsrum och allrum, stora fönster och altandörr mot trädgården samt en öppen spis. I anslutning till vardagsrummet ligger köket med plats för matplats. Den ståtliga entrén med kolmårdsmarmor ger dig en vy ut mot trädgården och har gott om plats för avskild avhängning. Hallen mynnar ut till höger mot en möblerbar hall och två sovrum. Tidigare fanns ett tredje sovrum mellan allrummet och det större sovrummet. Från hallen når du också ett fräscht helkaklat badrum i original med badkar.

Källarvåningen har ett stort allrum, tvättstuga, torkrum, matkällare, pannrum, garage och mycket bra förvaringsmöjligheter.
Den amerikanska verandan har utgång från allrum och stora sovrummet och ligger mot trädgården i söderläge. Verandan har direkt anslutning till den gröna trädgården med häck runt om.

Här bor du i centrum samtidigt som du har ett lugnt läge med utsikt mot Puttlabäcken och naturen. Från huset har du gångavstånd till allt som Hallsberg har att erbjuda, så som centralstation, butiker, restauranger, simhall, ishall och mycket mer. Även förskola, grundskola och gymnasieskola finns inom promenadavstånd.

Varmt välkomna på visning,


Boarea/biarea
145/140 kvm
Driftkostnad
40 408 kr/år
Tomtarea
1 065 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-12-07

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på allégatan såldes av oss 2020-12-07. Se alla våra försäljningar i Hallsberg samt även på allégatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.