Bondskogsvägen 41 A / Hagaberg / Lindesberg

Slutpris
435 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
3 616 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på bondskogsvägen såldes av oss 2020-02-04. Se alla våra försäljningar i Lindesberg samt även på bondskogsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hagaberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fräsch bostadsrätt på 2:a våningen med fint gavelläge och gångavstånd till mataffär! Bostadsrätten har genomgående enhetligt golv, ljusa färger och bra planlösning med tillagningskök med matplats, lättmöblerat vardagsrum och dusch/wc med fönster. Rymlig inglasad balkong med skjutfönster i söderläge. Gångavstånd till skola, centrum mm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.